Menu Skip to content
#NE ODUSTAJEM, DOK UMJETNA INTELIGENCIJA NE BUDE PAMETNA KAO TESLA.

Upoznajte Martina koji koristi umjetnu inteligenciju u očuvanju zdravlja naše planete.

Što radim
Kada radimo Smart City proizvod, primjerice sustav mjerenja kvalitete zraka, odgovoran sam za njega na holistički način: za njegovo stvaranje, dizajn, razvoj i u konačnici za njegov uspjeh na tržištu. Da bismo postigli ove ciljeve, vodim tim sjajnih stručnjaka koji imaju sve potrebne vještine kako bismo viziju pretvorili u stvarnost. Ovdje AI igra veliku ulogu. Nadalje, za moj posao je važno da se povežem s puno ljudi iz cijele kompanije, pronađem pravu mrežu i tako krajnji proizvod postavim u pravi kontekst.

Zašto to radim
Smart city rješenja zaista pokazuju ogroman potencijal AI-a. To je mnogo više od cool nove tehnologije. To mijenja naš život i činimo sve kako bi ga mijenjali na bolje. Projekt kvalitete zraka koji sam spomenuo dobar je primjer toga. Gradovima i zajednicama dajemo moćan alat za mjerenje i analizu zraka na lokaciji. Tada mogu definirati učinkovite načine poboljšanja kvalitete zraka. To ima izravan utjecaj na naše okruženje i nema ništa vrijednije od zdrave planete. Sretni smo i ponosni što pomažemo zajednicama da ovaj svijet i dalje bude sjajno mjesto za naše unuke.

Što me pokreće
Kad želite biti inovativni i pomicati granice, nemate vremena za odmor. Uvijek idem korak dalje kako bismo ispunili ono što smo obećali. Teorija je da nema stalnog zadovoljnog korisnika, uvijek postoji ono nešto više što možete učiniti kako bi vaš proizvod bio bolji. Ako ne radite ništa, bit ćete dosadni - u najgorem slučaju samima sebi. To znači prihvaćati promjene i ići stalno naprijed.

Kako sam odrastao s Telekomom
Već sam devetnaest godina u kompaniji. Ovo zvuči ludo - i jest. Vrlo brzo će doći trenutak kad ću s Telekom obitelji biti duže nego bez nje. Gledajući samo površno, rast ima veze s novcem i statusom. Ali suštinski, ono što mi je stvarno bitno je utjecaj: utjecaj na korisnike, utjecaj na proizvode, utjecaj na život vaših kolega, utjecaj na svijet čineći promjenu u životu ljudi. Za takav rast i razvoj, Telekom je najbolji poslodavac kojeg možete zamisliti i planiram ovdje rasti i razvijati se još mnogo godina.

#NE ODUSTAJEM,
DOK UMJETNA INTELIGENCIJA NE BUDE PAMETNA KAO TESLA.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA