Menu Skip to content
#NE ODUSTAJEM, <br/>DOK SVI NE POSTANEMO DIO SVIJETA BOLJIH MOGUĆNOSTI.

Upoznajte našu kolegicu Željku, IT Project Managera koja vodi projekte digitalne transformacije

Što radim
Vodim nekoliko izuzetno zanimljivih projekata. Moja je odgovornost da sve funkcionira kako treba – od početka do kraja. To znači koordiniranje i planiranje IT aktivnosti. Agilnost je način rada mojeg tima jer radeći agilno mi smo fleksibilniji, brže donosimo odluke i brže komuniciramo.

Što me pokreće
#NEODUSTAJEM za mene znači dati uvijek bolje od sebe da bi ostvarila cilj. Dali smo riječ našim korisnicima, i zato uvijek održimo obećanje. Uvijek. Kad tako radimo, možemo postići i više ciljeve sa dugoročnom svrhom: želim da je napredna tehnologija dostupna svima u Hrvatskoj! Omogućivši ljudima da se koriste tehnologijom, činimo njihove živote boljim. Ovdje i sada, u Hrvatskoj, čim prije moguće. To je ono što me motivira.

Koga trebamo u timu
Trebamo ljude koji će se pridružiti našoj viziji, koji će s nama dijeliti strast prema tehnologiji, i raditi sa srcem. Osim tehničkog obrazovanja, treba imati i razumijevanje Project Managementa. Mislim da su i soft skills jako važne: komunikacijske, grow mindset, suradnja. Ako imaš sve to, i uz to još i pozitivan stav - Dobrodošao u tim! A naš je tim odličan.

#NEODUSTAJEM,
DOK SVI NE POSTANEMO DIO SVIJETA BOLJIH MOGUĆNOSTI.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA