Menu Skip to content
#NEODUSTAJEM, <br/>DOK SVI NAŠI KORISNICI KORISNICI NE POSTANU NAŠI AMBASADORI.

Upoznajte našu kolegicu Karolinu, voditeljicu UX/UI dizajn tima u Telekom EU Hubu.

Što radim
Voditeljica  sam projekta u UX/IU dizajnerskom timu. To znači da sam most između poslovanja i dizajna. Cilj mi je stvoriti transparentan i jednostavan dizajn korisničkog sučelja. To može biti TV sučelje, aplikacija, IoT proizvodi ili bilo koji drugi alat, platforma ili aplikacija.

Zašto to radim
Želim osigurati da je u središtu našeg dizajna čovjek. Kad govorimo o tehnici, korisnik bi uvijek trebao biti u fokusu,bez obzira koliko je kompliciran proizvod u pozadini. Ono što korisnik vidi treba biti jednostavno, ugodno i privlačno svima.

Što me motivira
Pokušavam naći inspiraciju svugdje i otvorena sam za nova iskustva. A Telekom to omogućuje: Uvijek mogu odvojiti vrijeme za razvoj. Trenutno se pripremam za stručni ispit za Scrum Mastera. U slobodno vrijeme čitam članke, blogove, knjige i gledam videa  o Scrum-u, lean startupovima i design thinking-u. Volontiram za dvije međunarodne zajednice ... recimo samo da mi nikada nije dosadno.

#NEODUSTAJEM,
DOK SVI NAŠI KORISNICI KORISNICI NE POSTANU NAŠI AMBASADORI.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA