Menu Skip to content
#NE ODUSTAJEM, DOK SVE OKO MENE NE POSTANE POVEZANO.

Upoznajte Kristijana, našeg Front - end Developera koji vjeruje da digitalizacija treba biti jednostavna, razumljiva i dostupna svima.

Što radim
Ja sam Front - end Developer, a moj je posao da razvijam ideje i dizajniram koncepte za korisnike naših tehnologija. Uglavnom koristim svoje vještine za razvijanje web stranica i aplikacija koje pomažu našim korisnicima, rješavaju im probleme i općenito olakšavaju život.

Zašto to radim
Moje vještine omogućuju korisnicima da na jednostavan način koriste tehnologiju i uživaju u njenim prednostima. Moj je zadatak da kompleksne procese i tehnologije učinim što jednostavnijima. Ako korisnik ne osjeti koliko je kompleksan program u pozadini neke aplikacije, učinili smo dobar posao. Učinivši tehnologiju jednostavnom, omogućili smo svima u našem društvu da se njom koriste . Ići u korak s digitalizacijom danas je osnova je napretka cijelog društva. I zato ja to radim.

Kako ja to radim
Sa svojim kolegama dijelim zajednički stav: upornost da riječi pretočimo u djela, bez obzira na sve. Mi ne odustajemo . A rezultat i nagrada je veliko povjerenje koje nam poklanjaju naši korisnici. Čak i kad se naše ideje ponekad čine prehrabre – mi ćemo održati svoju riječ, i ostvariti ih. Povjerenje korisnika potiče nas da napravimo odličan i svrsishodan posao.

#NEODUSTAJEM,
DOK SVE OKO MENE NE POSTANE POVEZANO.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA