Menu Skip to content

Sponzorstva i donacije

Kako bi promovirao svoje brandove i stvorio pozitivan imidž s izravnim utjecajem na povećanje prodaje proizvoda i usluga, HT je uložio sredstva u brojne sponzorske projekte, konferencije i suradnju s međunarodnim institucijama.

Kao jedna od najvećih i najsnažnijih kompanija u Hrvatskoj, Hrvatski Telekom svojim sponzorstvima pokazuje odgovornost prema razvoju hrvatskog društva, i to posebice sponzorskim aktivnostima u području kulture i sporta. Ulaganje u ta dva područja pomaže razvoju hrvatskog društva, no spomenuta područja predstavljaju možda i najsnažnije promotivne alate u Hrvatskoj koji zaslužuju svu moguću pažnju i brigu.

Zajednički je nazivnik donacijskih projekata u kojima HT sudjeluje usmjerenost prema humanitarnim sadržajima, obrazovanju te projektima kojima je moderna tehnologija temeljna sastavnica. Većina je projekata dugoročna, čime se osigurava njihova veća djelotvornost, a u mnogima sudjeluju i sami djelatnici HT-a izravno uključujući se u pomoć zajednici.

Humanitarni telefon

Hrvatski Telekom ima dugogodišnju tradiciju dodjele brojeva 060 za korištenje u sakupljanju sredstava za provedbu humanitarnih akcija.

Hrvatski Telekom i IRIM u ovogodišnji donacijski program uključili rekordnih 110 obrazovnih institucija

Generacija NOW se od ove godine provodi i pod službenim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja


12. HT nagrada za hrvatsku suvremenu umjetnost

Na otvorenju izložbe u MSU u petak, 17. svibnja 2019., predstavljeno je ukupno 37 umjetničkih radova koji su konkurirali za najprestižnije nagrade u recentnom vizualnom umjetničkom stvaralaštvu. Publika izložbu može razgledati do 9. lipnja 2019., a ulaz je slobodan

  • 286 Prijavljena rada na 12. natječaju
  • 37 rad prikazan na izložbi

HT muzej

Zbog posljedica potresa u Zagrebu 22.03.2020. godine izložbeni prostor HT muzeja je zatvoren za javnost.
Za sve informacije dostupni smo na adresi htmuzej@t.ht.hr.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA