Menu Skip to content

Hrvatski Telekom je 2014. donirao

  • 500 tisuća kuna neprofitnim projektima
  • 2,4 milijuna kuna humanitarne pomoći
  • 8880 sati volonterskog rada zaposlenika HT-a

Sponzorstva i donacije

Kako bi promovirao svoje brandove i stvorio pozitivan imidž s izravnim utjecajem na povećanje prodaje proizvoda i usluga, HT je uložio sredstva u brojne sponzorske projekte, konferencije i suradnju s međunarodnim institucijama.

Kao jedna od najvećih i najsnažnijih kompanija u Hrvatskoj, Hrvatski Telekom svojim sponzorstvima pokazuje odgovornost prema razvoju hrvatskog društva, i to posebice sponzorskim aktivnostima u području kulture i sporta. Ulaganje u ta dva područja pomaže razvoju hrvatskog društva, no spomenuta područja predstavljaju možda i najsnažnije promotivne alate u Hrvatskoj koji zaslužuju svu moguću pažnju i brigu.

Zajednički je nazivnik donacijskih projekata u kojima HT sudjeluje usmjerenost prema humanitarnim sadržajima, obrazovanju te projektima kojima je moderna tehnologija temeljna sastavnica. Većina je projekata dugoročna, čime se osigurava njihova veća djelotvornost, a u mnogima sudjeluju i sami djelatnici HT-a izravno uključujući se u pomoć zajednici.

Humanitarni telefon

Hrvatski Telekom ima dugogodišnju tradiciju dodjele brojeva 060 za korištenje u sakupljanju sredstava za provedbu humanitarnih akcija.

Pobjednički projekti su „Internet of Things u hrvatskim osnovnim školama 2016.” i „HT campus“

Hrvatski Telekom je u sklopu jedanaestog natječaja „Zajedno smo jači“ donirao dva najbolja STEM projekta u području Novih tehnologija i Znanosti (svakome po 350.000 kn), koji će podignuti kvalitetu obrazovanja osnovnoškolaca u području znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.


T-HT Nagrada @MSU.HR

Na svečanosti održanoj 22. ožujka u Muzeju suvremene umjetnosti dodijeljene su nagrade devetog natječaja T-HTnagrada@msu.hr.


HT muzej

Prvi telefon u Hrvatskoj zazvonio je 8. siječnja 1881. godine
— samo 5 godina nakon prvog Bellovog telefona.

Radno vrijeme Radnim danom od 10 do 14 sati.
Ulaz je besplatan.
Adresa Jurišićeva 13, Zagreb
Telefon 01 49 11 589
Fax 01 49 11 588